top of page

Neuroventis

Een (heel) last minute project voor Neuroventis.

Waar technologie en gezondheidszorg elkaar ontmoeten, daar is Neuroventis. Hun missie is om het vermogen van de neurologie voortdurend te verbeteren om zo beter voor patiënten te kunnen zorgen en hen in staat te stellen vol vertrouwen hun uitdagingen te overwinnen.

Ze belden ons op een vrijdag voor een explainer video over hun app MigraineManager en hun deadline was de dinsdag nadien... behoorlijk strak, maar we hebben het voor elkaar gekregen.

 

We organiseerden enkele meetings met Neuroventis en bedachten het scenario op dezelfde dag dat we het eerste telefoontje kregen. Voor één keer sloegen we ons weekend over om alles voor te bereiden voor de shoot op maandag. Onze editor begon volle gas aan het het postproductieproces van zodra we klaar waren met filmen. En uiteindelijk hebben we dinsdagavond de finale video afgeleverd.

BTS Neuroventis-5.jpg

Bekijk hier het resultaat...

Last minute projecten zijn dus geen probleem, maar je mag ons toch iets vroeger voor jouw deadline contacteren zodat onze monteur zijn volle acht uur slaap krijgt. ;)

Neem een kijkje achter de schermen.

We hadden een zeer last minute project waardoor we een team nodig hadden waar we volledig op konden vertrouwen en dat flexibel was. Het hele FilmFolie team heeft precies dat gedaan, ze hebben nachten doorgewerkt om ons te helpen de deadline te halen en waren zeer gedreven om een video af te leveren waar we trots op konden zijn. Ik zou dit team zeker aanbevelen omdat ze er 100% voor gaan.

Amandine Brewaeys - Project coördinator at Neuroventis

Heb jij ook een last minute project?

bottom of page