top of page

Together Stronger & V-Europe Beklimmen de Mont Ventoux

De Kracht van terrorismeslachtoffers.
V-Europe's reis van tragedie naar overwinning

Terrorisme is nog niet voorbij, zeker niet voor de slachtoffers. Veel mensen worstelen nog elke dag als gevolg van terrorisme.

 

V-Europe is een Belgische vereniging die slachtoffers van wereldwijd terrorisme ondersteunt. Het werd opgericht door slachtoffers zelf na de aanslagen in Brussel op 22 maart 2016.

Op 6 juli 2021 beklommen elf overlevenden van wereldwijd terrorisme de Mont Ventoux om de weg naar veerkracht te tonen in solidariteit met alle slachtoffers. FilmFolie creëerde een video om dit evenement aan te kondigen en hun fondsenwervingsactie 'Samen Sterker' te promoten. Ze zamelen geld in voor alle mensen die financieel worstelen als direct gevolg van terrorisme.

Na het beklimmen van de Mont Ventoux wilde de organisatie iedereen bedanken voor alle liefde en steun. Hiervoor maakten we een video met de Belgische kunstenaar Ozark Henry.

Ozark Henry zong al spelend op een piano het nummer ‘We can be heroes’ waarop we een compilatie projecteerden van de reis van de slachtoffers op de Mont Ventoux.
 

Veel dank aan Handelsbeurs Antwerpen, Piano’s Maene, PRG en Ozark Henry.

Klaar om magische momenten vast te leggen?

bottom of page