top of page
Pauwels Veranda's campagnebeeld

Pauwels Veranda's

Beleef onvergetelijke momenten met familie & vrienden.

Een veranda van Pauwels Veranda’s is de ideale plek om te genieten van het leven.

Als het gaat over het creëren van ruimtes, dan weet Pauwels Veranda’s waar ze over spreken. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak hebben ze al vele mijlpalen gevierd met stuk voor stuk kwaliteitsvolle veranda’s. Een veranda van Pauwels is meer dan enkel een veranda, het is dat ontbrekende puzzelstukje dat van jouw huis jouw thuis maakt. Dat is exact wat FilmFolie wilde laten zien in de tv-commercial.

Actie...!

In één productieve dag legde FilmFolie deze emoties vast op camera. Het resultaat was een 35" tv-commercial met de juiste soundtrack & effecten.

Deze productie kwam tot stand in nauwe samenwerking met De Facto Image Building.

Naast de televisie campagne hebben we ook een snackable versie gecreëerd voor sociale media en een nieuw campagnebeeld voor online en offline gebruik.

Neem een kijkje achter de schermen.

Ze zijn een plezier om mee samen te werken!

FilmFolie bestaat uit een team vol getalenteerde, creatieve mensen met passie voor hun vak. Hun aanpak is uniek en persoonlijk. Ze creëren verhalen met impact. Verhalen die gedenkwaardig zijn en de behoeften van de klant weerspiegelen. Van het schrijven van een script tot het bewerken. Elke stap in het proces wordt met enthousiasme uitgevoerd.

 

Marjolein Sackx    Account Manager at De Facto Image Building 

Wil jij ook magische momenten vastleggen?

bottom of page