Silhouette regisseur met rode achtergrond

Webinar? Of online event?

Give it a shot!

In tijden waar we allemaal samen afstand moeten bewaren, is online streaming steeds belangrijker geworden. Of het nu gaat om een live presentatie naar je medewerkers, een interactieve poll of een Q&A. De mogelijkheden en het bereik zijn legio.

Volgens een goed uitgekiend stappenplan naar het beste resultaat.

1/ een goede voorbereiding is goud waard

Wat is het doel van je boodschap? Wie wil je bereiken? Welke kanalen wil je aanboren? Indien je breed wil gaan, speelt social media een cruciale rol. Laat je (online) publiek op tijd inschrijven en kondig je webinar ruim op voorhand aan.

2/ de juiste tools voor jouw budget

Laat alles vlekkeloos verlopen door de  juiste tools in te schakelen: interactieve presentatie, chatbot, poll, social media wall, led wall ... ? Tuurlijk wil je dat alles er pro uitziet. Wij zorgen ervoor dat jij je daarover geen zorgen moet maken. Uiteraard verliezen we het vooropgestelde budget niet uit het oog!

3/ tot in de puntjes uitgewerkt

Wil je werken rond een thema? Zijn er bepaalde grafische elementen die je wil terugzien? Is er nood aan extra video's? FilmFolie zorgt ervoor dat alles matcht en gelijnd is aan jullie brand.

4/ testen en checken

Een hele belangrijke, is de 'check up' fase. Alles tijdig testen is een must. Zijn alle tools aanwezig? Hoe zit het met de kwaliteit van aangeleverde feeds? Zit de connectie goed? Dit alles om te voorkomen dat je tijdens de live sessie zelf niet voor verrassingen komt te staan.

5/ and... action!

In een professionele volledig uitgeruste studio? Of in een mobiele studio waar jij het wenst? Daar zal ook de generale repetitie gehouden worden. Waarbij onze goede begeleiding ervoor zal zorgen dat elke spreker of gast zich comfortabel voelt voor ze live gaan.

6/ en wat erna?

Via statistieken kan je evalueren en leren: wie waren je kijkers, wanneer haakten ze af?... Na het live event krijg je een link van de volledige opname die je naar hartelust kan sharen.

Mogelijke extra's: behind the scenes, aftermovie, afgeleide video's voor bijvoorbeeld social posts, ...

Voor onze klant Expertum voegden we de daad bij het woord.

Dus waarom

een virtueel event?

Wel ...

• je gaat wereldwijd maar blijft toch ter plaatse

• je hebt live contact met je publiek

• het is browser based, dus geen app nodig

• je kan makkelijk een poll of Q&A opzetten

• je bereikt een groter publiek aan een kleiner budget

• we voorzien een professioneel decor en de juiste tools

• je bent innovatief bezig en mee met de digitale toekomst

• alles gebeurt corona proof

• het werkt duidelijk, efficiënt, snel en vrijblijvend

Wil jij ook zo'n onvergetelijk digitaal moment?