top of page

Goed begonnen is half gewonnen

Het stappenplan om jouw merk bekend te maken.

Hoe gaan wij precies te werk? We willen eerst en vooral alles weten over jou en jouw boodschap. Hoe gerichter we een plan kunnen opmaken, hoe beter het resultaat. We zorgen voor de visuals die jij nodig hebt om jouw merk, visie of idee te lanceren.

Maar eerst…

Let's talk

Voor we shooten, luisteren we

Vertel ons alles over jouw verhaal, product of dienst - en, net zo belangrijk, jouw budget, timing en verwachtingen.

 

Dan komen wij met een totaaloplossing die aan al jouw wensen voldoet en waardoor jij een tevreden klant wordt. Maak gebruik van onze expertise, benut deze in jouw voordeel en pak jouw videomarketing juist aan: effectief en creatief, zoals het hoort.

Let's plan

Akkoord met de strategie die we voorschotelen? Top!

Dan even over de timing. Wij bieden een waterdichte follow-up, met een tijdschema dat zowel haalbaar is als in lijn met jouw verwachtingen - van creatie en productie tot oplevering.

 

We schalen ons team en onze uitrusting naargelang de grootte van het project.

Pauwels BTS_Otis Weewauters-7.jpg

Let's shoot

Klinkt eenvoudiger dan het lijkt...

Na de voorbereiding beginnen we aan de productie. We zorgen ervoor dat iedereen op set op één lijn zit. Iedereen kent een duidelijke focus en heeft oog voor het kleinste detail. Als we ons goed voorbereiden, is iedereen op zijn gemak op de set en dat zie je ook terug in het eindresultaat.

Let's deliver

Het moment waar we allemaal naar uitkijken!

Na de postproductie (montage, toevoegen van muziek, geluid, ondertitels) is het zover. Le moment suprême. We onthullen de unieke content die perfect weergeeft wie je bent, waar je voor staat en wat je verkoopt, en het allerbelangrijkste, die jouw publiek aanspreekt.

Dit is waar alles tot leven komt, frame per frame. Tijd voor het kippenvelmoment.

Sound Equipment

Sounds good?

Contacteer ons

en ontdek het zelf!

bottom of page