top of page
Partena hulp in huis campagnebeeld

Partena Hulp in huis

Authentieke employer branding met échte verhalen.

Huishoudelijk personeel? Superbelangrijk!

Partena Hulp in huis wil potentiële werknemers laten zien hoe zij hét verschil kunnen maken voor gezinnen. Als je werkt bij Partena, speel je een belangrijke rol in het leven van de mensen. FilmFolie zorgde voor script, casting en locatie om deze emoties om te zetten naar een sterke videocampagne.

Testimonials van werknemers zorgen voor een positief imago.

De testimonials dienen tegelijkertijd ook als video-vacatures met een duidelijke call to action. We organiseerden ook een fotoshoot met de acteurs. De marketingafdeling had alle visuele elementen in huis om een schitterende campagne op te zetten. En het werkt!

Bekijk de zes verhalen.

Het resultaat?

Wat dacht je van 9000+ sollicitaties in één jaar? En die blinkende HR Excellence Award was de kers op de taart van deze campagne.

 

Deze productie kwam tot stand in nauwe samenwerking met De Facto Image Building.

Partena image
Partena photoshoot behind the scenes
Partena fotoshoot behind the scenes
Partena 34.jpg
Partena 43.jpg
Partena 22.jpg
Partena 32.jpg

Van start to finish vertaalde Filmfolie moeiteloos de look & feel en de wensen van Partena Hulp in huis naar een prachtig eindresultaat! De combinatie van de gedetailleerde voorbereiding, de zeer professionele samenwerking op de set en de bruisende energie van de crew droegen bij aan de sprankeling in onze Employer Branding-campagne.

Great teamwork!

Stephanie Reynaert    Expert Communicatie Partena Hulp in huis

Geef jouw employer branding een gezicht

bottom of page