top of page

TERUG OP HET SPOOR

Because terrorism can affect all of us.
At any moment. Anywhere.

Het jaar 2017 een jaar dat het leven van Aristide en Marion Melissas - Van Reeth voor altijd tekende. Tijdens een zorgeloze fietstocht op een prachtige herfstdag langs de Hudsonrivier in New York, veranderde een onverwachte ontmoeting met een ISIS-terrorist abrupt hun leven.
 

De tragedie eiste de levens van acht personen op en worp een schaduw over hun idyllische reis. Te midden van de chaos nam Marions leven een onherroepelijke wending toen ze beide benen verloor, terwijl Aristides veerkracht op de proef werd gesteld toen hij op straat lag met een gespleten schedel.

Vandaag de dag, verenigd met mede-overlevers, pleiten ze voor een wereldwijde oproep tot eenheid. Hun campagne draagt een krachtige boodschap uit: 'Omdat terrorisme ons allemaal kan treffen. Op elk moment. Overal.' Dit strijdvaardige geluid weerspiegelt het menselijk vermogen om het onvoorstelbare te doorstaan, een getuigenis van
onwrikbare kracht.

Ontdek wat de ambassadeurs van Proximus vinden van hun job.

Michaël
00:45
Maxime
00:36
Orane
00:47
Marie
00:50

Corona-proof fotoshoot.

We organiseerden een fotoshoot met echte werknemers van Proximus. Aangezien deze mensen geen professionele modellen zijn, was het onze taak om ervoor te zorgen dat ze zich comfortabel voelden voor de camera. We gaven ze enkele tips en creëerden een ontspannen sfeer op set zodat ze 100% zichzelf konden zijn op het scherm.

Opvallende foto's met kleurrijke achtergronden.

De shoot resulteerde in energieke beelden die onder meer te zien zijn op de nieuwe jobsite proximus.com/jobs.

Instagram Story – 6@2x.png
Instagram Story – 9@2x.png
mockup%20site%20proximus_edited.jpg
proximus beelden 1920x1080-6.png
Instagram Story – 7@2x.png
Instagram Story – 8@2x.png

Wil jij ook nieuwe werknemers aantrekken?

bottom of page